Scheidingsadvocaten

Home > Scheiding > Scheidingsadvocaten

Problemen in de privésfeer kunnen escaleren en hulp van een gespecialiseerde jurist of advocaat kan daarbij van cruciaal belang zijn. Bij personen-, familie- en erfrecht kunt u denken aan:
  direct offertes aanvragen
  • Echtscheidingen
  • Erkenning en naamswijzigingen
  • Vaststelling vaderschap
  • Curatele
  • Erfenis of testament
  • Alimentatie regelingen
  • Zaken brondom een 'overlijden'

Het is niet altijd nodig te procederen en meestal hoeft het niet altijd zover te komen. Indien er zich mogelijke problemen voordoen, dan kunt u deze misschien het best voorkomen door een specialist in familie- of erfrecht in de arm te nemen. Het hoeft dus niet altijd zo te zijn dat er juridische procedures worden opgestart en persoonlijke relaties worden verbroken. In veel gevallen volstaat een regeling en kunt u zonder extra zorgen en emotionele schade verder gaan met uw leven. Zo is het mogelijk om een advocaat of jurist als mediator te laten fungeren. Dat betekent dat de partijen er voor kiezen om het conflict onderhandelend op te lossen. De mediator informeert en begeleidt de verschillende partijen in het onderhandelingsproces. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de hoogte en condities van alimentatie op die manier vast te stellen.

Advocaten en juristen die zich hebben gespcialiseerd op het gebied van familie- en erfrecht zijn in principe lid van de vFAS (Vereniging van Familieadvocaten of juristen Scheidingsmediators).

Voor het beëindigen van een huwelijk, kunt u eventueel de pagina ‘Scheiding’ bekijken.

Ervaringen van andere bezoekers

Diverse scheidingsadvocaten gevonden
"Op deze website kun je echt een hoop verschillende specialisten vergelijken. Zo heb je bemiddelaars en echt puur juridisch onderlegde advocaten(kantoren). Via deze website is dit zo gedaan!"
Beoordeeld door: P. Jansma uit Den Haag
Waardering: 7/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling halfe sterBeoordeling geen ster

Meer informatie

  • Scheidingsadvocaat

    Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen