Rechtsvormen

Home > Rechtsvormen

Op deze website zijn juristen, bemiddelaars en advocaten beschikbaar die u kunnen helpen op het gebied van de volgende rechtsvormen:

 • direct offertes aanvragen Ondernemingsrecht
 • Arbeidsrecht
 • Strafrecht
 • Contractenrecht
 • Huur, verhuur en vastgoedrecht
 • Verzekeringsrecht
 • Consumentenrecht
 • Letselschade
 • Internationaal recht
 • Er zijn uiteraard nog meer rechtsvormen waar u mee geholpen kunt worden. De offertedienst van deze website is slechts gericht op het aanbieden van offertes.

  Enkele veel voorkomende zaken waar u in uw leven mee te maken kunt krijgen zijn:

  Scheiding en alimentatie
  Ook na een huwelijkse verbintenis kan het voorkomen dat het gewenst is om het huwelijk uiteindelijk te beïndigen. Aangezien u bij het huwelijk diverse verplichtingen bent aangegaan, kan het nodig zijn uw scheiding te regelen onder begeleiding van een jurist of advocaat. Het recht waaronder de jurist of advocaat werkt betreft 'personen- familie- en erfrecht'.

  Strafzaken
  Bij het overtreden van de regels of het plegen van een misdrijf kan een advocaat uw zaak behartigen. Als u verdacht bent van een misdrijf, is het niet raadzaam de verdediging zelf te doen. Advocaten die zich gespecialiseerd hebben op het gebied van strafrecht kunnen de verdediging het beste voor u of uw kennis uitvoeren. In veel gevallen komt de verdachte in aanmerking voor een pro deo advocaat. Dat is een advocaat waarvan de kosten door de staat of regering wordt vergoedt.

  Ontslag
  Ontslag kan leiden tot o.a. financiële problemen. In het geval dat u dit zelf hebt mee moeten maken, dan kunt u uw zaak laten behartigen door een jurist of advocaat. De rechtsvorm waar de advocaat zich in heeft gespecialiseerd betreft 'arbeidsrecht'. Indien u lid bent van een zogenoemde 'bond', dan kunt u vaak kosteloos gebruik maken van de juridische diensten van de desbetreffende bond.

  Het aantal zaken waar u als particulier of ondernemer mee te maken kunt krijgen loopt uiteen. Voorbeelden zijn verzekeringskwesties of problemen in het (internationale) handelsverkeer. Indien u niet precies weet wat voor soort advocaat of jurist u nodig heeft, dan kunt u dit uiteraard in de offerteaanvraag vermelden.

  Ervaringen van andere bezoekers

  Rechtsvorm onbekend, wel geholpen!
  "Ben erg tevreden over deze service. Ik had problemen met een boom in de tuin. Dit heb ik vermeld in de aanvraag en ben keurig geholpen. Het probleem met mijn gemeente wordt nu opgelost dankzij de diensten van mijn nieuwe advocaat."
  Toegevoegd: D. van Zanten uit Rotterdam
  Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

  Direct offertes aanvragen

  Indien u uit een van de bovenstaande gemeenten of regio's komt, kunt u na het klikken nog kiezen op welk gebied u geholpen wilt te worden.

  Terug naar de homepage.